17-04-09

verlof

't Peper en zoutvatje, de slazwierder, de nagelknipper, de blikopener, de bodylotion, mijn parfum, een paar asperientjes, de hoofdkussens, onze muntthee, kaarsjes voor 's avonds, een tafelkleedje, onze zeteltjes voor buiten, de wandelschoenen, en ook de schoenen voor als we gaan eten, en mijn mascara ,de sigaartjes voor moest hij er zin in hebben en natuurlijk ook een stapel leesboeken, en ook de handleiding voor de fotocamera, dat ga ik nu eindelijk eens lezen, en de laptop, je weet maar nooit dat er ergens internet is, en ...

En zeggen dat er mensen bestaan die de wereld rondtrekken met alleen maar een rugzak!

We hebben het gehad, de motorhome is weer leeg, gepoetst en afgeleverd. Het was een echte zwerfwagen, deze keer. We zochten pollenloze oorden op, ook al moesten we onze plannen er drastisch door wijzigen.Rechtsomkeer van de Elzas naar ... de Vlaamse Kust, ver weg van de berken!

Hij kon weer ademen aan zee. We komen nog altijd overeen, zo samen.   

22:04 Gepost in Algemeen | Permalink | Commentaren (10)

Commentaren

Die berken zijn een pest als je er niet tegen kan, he. Hier lopen er ook twee te kuchen en te niezen. Gelukkig is het niet erger dan dat. Of we moesten nog verhuizen.

Gepost door: veerle | 17-04-09

Dat is pas leven! En als de pollen er niet zouden zijn : superleven!

Gepost door: zapnimf | 17-04-09

De Elzas heb ik ook eens gedaan met een mobilhome. Enerzijds heel goed meegevallen omdat je toch wel heel vrij bent daar in die mooie natuur, tussen de wijngaarden. Anderzijds: het was de eerste keer met een mobilhome en toen kwam het een beetje als een beperking over. Als je 's morgens verse croissants wilt is iedereen verplicht om op te staan ! Of je moet je beter organiseren natuurlijk.

Gepost door: Geert | 18-04-09

Gisteren met mijn sinussen ook zo'n last gehad, vooral als het zeer vochtig is, en de pollen voel ik nu ook zeer goed sinds de operatie. Deze morgen naar zee vertrokken, goed kunnen wandelen, er was veel zon, een blauwe hemel, wel een klein fris briesje, maar het deed echt deugd.

Gepost door: patrick | 18-04-09

Haha wel grappig om te lezen allemaal ;-) Waarom zijn jullie eigenlijk niet naar de Franse kust gegaan daar is toch ook genoeg wind? :-)

Geniet nog van het weekend!

Gepost door: Ourlipsaresealed | 18-04-09

Terug van weggeweest, dus. Haha! Als ik er op uit trek neem ik ook steeds de helft van mijn bezittingen mee. Want... als... indien... voor het geval dat... :-)

In antwoord op je vraag op mijn blog:
Zorgvernieuwing is een vlag die veel verschillende ladingen dekt. Maar allemaal komen ze erop neer dat de gehandicaptenzorg en de regelgeving errond meer maatwerk moeten leveren dan vandaag het geval is. Daarbij moeten de concrete behoeften en de vraag van de cliënt, de gebruiker, centraal staan.

Nog een - hopelijk - ZONnige verderzetting van dit weekend toegewenst, Leen!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 18-04-09

Oh jee! Geen sigaartjes dus...
Hihihihi
Liefs,

Gepost door: Bientje | 19-04-09

Een wereld zonder pollen, het zou een prachtige wereld zijn ...

Nog een fijne zondag !

Gepost door: Mamapippa | 19-04-09

Dag Leen Zalig om met een motorhome rond te trekken. In een rugzak raak je ook veel kwijt hoor, alleen moet je het dan allemaal dragen :-)) Leuk om na zovele jaren samen nog steeds plezier te hebben aan elkaars gezelschap. Lieve groeten van een krankzinnig en passioneel Joke :-)

Gepost door: Joke | 19-04-09

Het is weer even een tijdje geleden, maar het was dan ook even erg druk... Een teken van leven!!

Alles goed hierzo?

Liefs Suusje

Gepost door: Suus | 20-04-09

De commentaren zijn gesloten.