12-07-09

Een logeetje

Hassan

Dit beestje kan het zo te zien relativeren dat zijn mini eigenaartje hem vergeten is! Hassan is naar huis, zonder zijn knuffeltje. Naar huis, voor dat ventje is het ondanks zijn heel prille leventje niet zo evident.

Een pleegkindje in de familie, een half marrokaantje dan nog wel. Een klein ventje dat veroordeeld was tot een leven in een instelling. Een kindje dat niet zo makkelijk "geplaatst" kon worden, wegens de nationaliteit van de vader. Racisme van in de wieg. Een baby zoals elke andere baby, alleen een wat donderder velletje en mooie krulletjes. Een schat van een kindje. Hij is terecht gekomen in een warm nestje, hij heeft er opeens twee heel blonde zusjes bij, en een mama en papa die zich al helemaal aan hem hebben gehecht.En hij aan hen.

Het doet me zo'n deugd te beseffen dat dit kind "geluk" gehad heeft,dat er nog mensen bestaan die de inzet hebben om zo'n ventje zoveel warmte te schenken. 

Het maakt me droevig te weten dat zoveel kindjes zoveel minder geluk hebben.

 

 

20:38 Gepost in Algemeen | Permalink | Commentaren (4)

Commentaren

Het paardje is van ons kleine meisje die het flink had uitgeleend aan kleine broer omdat hij dan minder verdriet zou hebben... Maar ze kan er vrede mee nemen dat paardje nu ook een keer uit logeren is ;-)

Gepost door: Katrien | 13-07-09

hey onze kleinste heeft dezelfde knuffel enne chapeau voor wat jullie doen! Hij heeft inderdaad geluk!!!

Gepost door: moekemama | 14-07-09

Paardje is vervangen door Nijntje!

Gepost door: Katrien | 15-07-09

. .. mooi dat jij toch voor het geluk zorgt van zo'n kindje

Gepost door: merel | 15-07-09

De commentaren zijn gesloten.