29-05-12

Zon en complimentjes.

Vanavond, de voorlopig laatste zomeravond, liepen we te kuieren in Gent, onze mooie stad. Mijn man naar mannelijke gewoonte een beetje voorop, mijn jongste en ik een paar meter er achteraan. Komt er een man naar hem toe. Ja, toegegeven, een beetje aangeschoten was hij wel, maar toch, maar toch .... die man zei tegen mijn echtgenoot, luid en duidelijk zodat omstaanders het hoorden, hij zei ...  " MENEER, GIJ HEBT DE TWEE MOOISTE DOCHTERS VAN HEEL GENT!!!"

Geef toe, dat maakt een mens zijn dag toch goed!

Zo ook al eerder deze week. Ook toegegeven, 't was op onze Genste kasseien, 'k zat op een fiets met laag stuur, 'k had een nogal laag uitgesneden bloesje aan,'t bibberde allemaal een bbbbeeetje door die kasseien,  maar toch, maar toch ... EINDELIJK, eindelijk, werd ik nog eens nagefloten ...

Dat maakt een mens zijn dag toch goed!

Feminisme? De pot op!

Commentaren

ja, uw dag...maar die van dochterlief?
En ik denk dat er ongemerkt nog wel meer mannen hun hoofd eens omdraaien als gij voorbijkomt!

Gepost door: omamoetje | 31-05-12

Hahahaha...feminisme is pas goed als het ons uitkomt ;-)

Gepost door: bea | 31-05-12

Dat maakt je dag super! Nu ik wat afgevallen ben krijg ik ook weer knipoogjes enzo en dat geeft toch wel een positieve boost. 'k Geef het ook toe. ;-)

Gepost door: Nana | 05-06-12

Ha ha, ik kan het me goed voorstellen. Mannen blijven toch jagers, daar kunnen we niet omheen en vrouwelijk schoon, daar kunnen ze niet naast kijken. En uiteraard mogen we - wat zeg ik - moeten we ervan genieten. Daar zijn we toch vrouwen voor, niet.

Gepost door: stefanie | 24-06-12

De commentaren zijn gesloten.