27-09-12

Weeral een elletje

De vierde en laatste keer! ' k Zit weer met mijn billen toegeknepen adem te halen om niet te laten merken hoe zenuwachtig ik ben. Ze rijdt veel te rap in de bochten, ze valt stil midden op een kruispunt, ze houdt niet genoeg rechts, ze denkt dat ze al kan rijden zoals ik! "Mamaaaa, relax een beetje!!!"  Ja ja maare, ik zit hier wel hulpeloos op de passagierszetel, weinig bestuurders zijn begripvol voor mijn elletje, 'k zit niet graag in een auto die stilvalt op 't kruispunt als 't voor de andere kant groen wordt .... 'k weet veel dingen die veel leuker zijn, naar mijn gedacht.

Dus duw ik zonder dat ik het weet met mijn rechtervoet op de rem, waar geen rem is, draai ik mee in de bochten, die ze veel te snel neemt, kan ik me niet beheersen om het af en toe min of meer uit te schreeuwen, "Trager, Stoppen, Remmen"  'k Lees nog eventjes mijn postje van mijn vorig elletje .

Conclusie? Ik raak het nooit gewoon, ook niet nadat ik het al een paar keer heb "doorstaan", 'k blijf erbij zweten :-)

 

Commentaren

Iets wat ik nooit heb gedaan en ik wist begot goed waarom! ;-) Succes nog.

Gepost door: Nana | 28-09-12

cross fingers - toitoitoi ;°) Laat het haar maar niet horen...

Gepost door: oma-moetje | 28-09-12

Vreselijk is dat. Zelfs nu de mijne hun rijbewijs hebben, blijf ik mijn billen dichtknijpen als ik met hen meerij....ik haat het om hun passagier te zijn.

Gepost door: bea | 04-10-12

De commentaren zijn gesloten.