12-10-12

5 oktober.

DSC_0145verjaardag Leen.jpgJa, mijn verjaardag is nu dus al een weekje voorbij. 't Was een hartverwarmend feestje, 'k geniet nog altijd van de goeie sfeer, van de vele cadeautjes en de vele vrienden die langskwamen, maar euhhh ...

'k Probeerde gisteren de foto's via Flickr door te sturen naar iedereen, en 'k weet echt niet wat ik misdeed, maar 't lukte niet. De grapjes daarover moet ik maar over mij laten komen, zeker?

'k Maakte deze morgen een afspraak met een vriend, in de veronderstelling dat manlief die avond ook weg was, want hij gaat niet altijd graag mee, maar 'k was een week mis.

'k Deed deze morgen na de douche wat verstevigingsschuim in mijn haar, kwestie van er wat vorm in te krijgen, en 't was geen haarversteviger maar ontharingsgel. Nog chance da'k mijn haar nog heb!

'k Zette gisterenavond nog gehaktballetjes op, en ook een tomatensausje, om ze, inderdaad, nadien op te dienen als "balletjes in de tomatensaus", maar toen wou'k die foto's dus doen en was ik de hele toestand op 't vuur vergeten. De halve keuken onder de tomaten en mijn balletjes net niet aangebrand, al de bouillon weg, en een kom die helemaal zwart was, ... is.

't Was een grapje, mijn postje met als mooie titel "55+" maar ... zou het er toch iets mee te maken hebben? :-)(

Maar niet getreurd, geen twijfels, een "graptje" nu en dan laat ons relativeren en daarom dus hier een paar sfeerfotootjes ... als ik ze erop krijg Schamen

 

DSC_0139verjaardag Leen.jpgDSC_0140verjaardag Leen.jpgDSC_0149 verjaardag Leen.jpgDSC_0150verjaardag Leen.jpgDSC_0142verjaardag Leen.jpg

Commentaren

Gefeliciteerd met je verjaardag!
Aagh, ontharingsgel.... *proest het uit* Voor het zelfde geld moest je u niet druk meer maken om volume in je haar te krijgen :-) Er zijn zo van die dagen dat alles persé verkeerd moet gaan ;-) Gelukkig zijn er ook andere dagen met leuke feestjes (waar je dan ferm kan lachen met begane stommiteiten)

Gepost door: bea | 13-10-12

Na regen komt zonneschijn, dus na dagen met dwaze dingen, gaat alles vast weer goed.

Gepost door: veerle | 15-10-12

Ik ben nog geen 55+ en maak ook zo'n toestanden mee. Had onlangs nog zo'n week waarin alles tegenstribbelde maar ontharingsgel ipv haarversteviger... nee, zover gaat het bij mij (gelukkig) nog niet. ;-)

Gepost door: Nana | 15-10-12

binnenkort begrijp ik je helemaal ....

Gepost door: hilde | 15-10-12

Leen,

oei, ...
binnenkort versta ik jou ;)

hilde

Gepost door: hilde | 15-10-12

ge moest haar eens zien! ;°)))))) (graptje)

Gepost door: oma-moetje | 15-10-12

De commentaren zijn gesloten.