28-10-12

Sorry

                                                                                                                                                                             

5690247_700b.jpgDe onfortuinlijke eigenaar die dit briefje onder de ruitenwisser van zijn geblutste auto vond, brengt mij terug naar de parkeergarage op de Vrijdagmarkt in Gent.

Ik reed met een groene Chrysler Voyager, de twee oudsten volgden een workshop toneel. Midden in 't centrum dus weinig parkeerplaats, vandaar een ondergrondse parking. Een slechte, met weinig plaats om te maneuvreren, zeker met zo'n grote, lange auto. Dus ja, ik weet niet  meer echt hoe het kwam, maar wat mij wel bij blijft is dat ik een andere auto een grote bluts bezorgde. SHIT!!! TOEME TOCH! NONDEDJUU! 

En dan, 'k weet het ook nog, heel eventjes, maar toch, heel eventjes overweegt een mens dan om "van niets te gebaren" en weg te rijden.

Maar ik keek achterom en zag vier paar oogjes doordringend naar mij kijken ... "wat gaat mama nu doen?"

Tuurlijk ben ik uitgestapt, stak ik een briefje bij de voorruit van de auto want ja, tja ... dat is toch kinderen opvoeden in de praktijk:-(  

Ik kreeg 's avonds een telefoontje van de eigenaar .... "mevrouw, dank je wel, echt bedankt dat je een briefje achterliet, zo kom je ze niet meer tegen tegenwoordig"

"Enne, de schade, geen probleem hoor, 't is toch al een oude auto, dank je wel "

Hihi, je rijdt tegen iemand zijn auto en hij bedankt je ... wie doet mij dat na???

Commentaren

Spijtig dat jij niet degene was die verleden jaar mijn spiegel afreed... :-(
Zo zie je maar, eerlijkheid loont!

Gepost door: bea | 28-10-12

eerlijkheid? Ik geparkeerd op de parking van de supermarkt, een mevrouw reed een bluts in mijn auto, en was zo eerlijk mij te laten omroepen. Adressen uitgewisseld, 's avonds haar man aan de telefoon, scheldend dat hij er een zaak zou van maken, zijn vrouw aanrijden en dan haar nog de schuld geven ook!!!! Geschockeerd was ik , tot in de toppen van mijn tenen!

Gepost door: oma-moetje | 28-10-12

Hebben we allemaal al wel eens meegemaakt denk ik. Wij verleden jaar op een parking in de Provence. Vonden een briefje met nummerplaat erop onder de ruitenwisser van iemand die gezien had wie er tegen onze auto was gereden. 't Zou meer ellende veroorzaakt hebben dan wat anders als we ermee naar de politie stapten dus lieten we het maar zo.

Gepost door: Nana | 29-10-12

Het zal met je uitstraling te maken hebben.

Gepost door: veerle | 29-10-12

De commentaren zijn gesloten.