28-10-12

Sorry

                                                                                                                                                                             

5690247_700b.jpgDe onfortuinlijke eigenaar die dit briefje onder de ruitenwisser van zijn geblutste auto vond, brengt mij terug naar de parkeergarage op de Vrijdagmarkt in Gent.

Ik reed met een groene Chrysler Voyager, de twee oudsten volgden een workshop toneel. Midden in 't centrum dus weinig parkeerplaats, vandaar een ondergrondse parking. Een slechte, met weinig plaats om te maneuvreren, zeker met zo'n grote, lange auto. Dus ja, ik weet niet  meer echt hoe het kwam, maar wat mij wel bij blijft is dat ik een andere auto een grote bluts bezorgde. SHIT!!! TOEME TOCH! NONDEDJUU! 

En dan, 'k weet het ook nog, heel eventjes, maar toch, heel eventjes overweegt een mens dan om "van niets te gebaren" en weg te rijden.

Maar ik keek achterom en zag vier paar oogjes doordringend naar mij kijken ... "wat gaat mama nu doen?"

Tuurlijk ben ik uitgestapt, stak ik een briefje bij de voorruit van de auto want ja, tja ... dat is toch kinderen opvoeden in de praktijk:-(  

Ik kreeg 's avonds een telefoontje van de eigenaar .... "mevrouw, dank je wel, echt bedankt dat je een briefje achterliet, zo kom je ze niet meer tegen tegenwoordig"

"Enne, de schade, geen probleem hoor, 't is toch al een oude auto, dank je wel "

Hihi, je rijdt tegen iemand zijn auto en hij bedankt je ... wie doet mij dat na???

19-10-12

Joke van Leeuwen

Ik had drie beestjes, drie beestjes van steen.

Een vogeltje.Een veulentje. Een varkentje. 

Ze zijn gevallen. Ze braken stuk.

Ik heb ze gelijmd. 't Is bijna gelukt.

Ik heb drie beestjes, drie beestjes van steen.

Een volentje. Een veukentje. Een vargeltje.12-10-12

5 oktober.

DSC_0145verjaardag Leen.jpgJa, mijn verjaardag is nu dus al een weekje voorbij. 't Was een hartverwarmend feestje, 'k geniet nog altijd van de goeie sfeer, van de vele cadeautjes en de vele vrienden die langskwamen, maar euhhh ...

'k Probeerde gisteren de foto's via Flickr door te sturen naar iedereen, en 'k weet echt niet wat ik misdeed, maar 't lukte niet. De grapjes daarover moet ik maar over mij laten komen, zeker?

'k Maakte deze morgen een afspraak met een vriend, in de veronderstelling dat manlief die avond ook weg was, want hij gaat niet altijd graag mee, maar 'k was een week mis.

'k Deed deze morgen na de douche wat verstevigingsschuim in mijn haar, kwestie van er wat vorm in te krijgen, en 't was geen haarversteviger maar ontharingsgel. Nog chance da'k mijn haar nog heb!

'k Zette gisterenavond nog gehaktballetjes op, en ook een tomatensausje, om ze, inderdaad, nadien op te dienen als "balletjes in de tomatensaus", maar toen wou'k die foto's dus doen en was ik de hele toestand op 't vuur vergeten. De halve keuken onder de tomaten en mijn balletjes net niet aangebrand, al de bouillon weg, en een kom die helemaal zwart was, ... is.

't Was een grapje, mijn postje met als mooie titel "55+" maar ... zou het er toch iets mee te maken hebben? :-)(

Maar niet getreurd, geen twijfels, een "graptje" nu en dan laat ons relativeren en daarom dus hier een paar sfeerfotootjes ... als ik ze erop krijg Schamen

 

DSC_0139verjaardag Leen.jpgDSC_0140verjaardag Leen.jpgDSC_0149 verjaardag Leen.jpgDSC_0150verjaardag Leen.jpgDSC_0142verjaardag Leen.jpg