25-03-15

Voelt ie het of voelt ie het niet?

Uit de grond van mijn hart mag ik zeggen dat ik nog één van 'd ouwe soort ben. Ik gebruik nog het liefst papier en stylo, ik heb nog een agenda, een mooi boekje met een rode kaft, en ja, een gsm heb ik wel, maar 'k moet mijn oren toedoen om het niet meer te horen .... "Mamaaa, wanneer doe je dat antieken spul nu eens we-eg?"

Ik zet nog zelf de vuilbakken buiten, maak mijn eigen confituur en voorzie elke middag een warm middagmaal! En ook, ik was en strijk nog eigenhandig de hemden van mijn echtgenoot. Meer nog, ik doe zelfs telkens een beetje stijfsel in het spoelbakje, zo zijn z'n hemden altijd netjes in de plooi, nietwaar.

Maar 'k geef wel toe, dat pakje stijfsel "E Remy & Cie", da's echt een zakje wit poeder en zo precies is mijn dosering niet.De ene keer ziet mijn lieve echtgenoot er wat stijver uit dan de andere keer. Maar hij merkt dat toch niet, hoor.

En toch heb ik nu mijn twijfels, zal hij het voelen? Mijn man die wc-papier met Aloë Vera nodig heeft voor zijn tere billetjes.... zal hij er iets van merken?

't Zit namelijk zo, er was nog wel wat plaats in de wasmachine, tussen de hemden heb ik ook die éne boxershort mee laten draaien, maar die staat nu wel verdomd stijf eigenlijk. En neen, gelieve geen schunnige reacties te posten, aub :-)

'k Heb hem bovenaan gelegd, zo krijg ik morgenavond al antwoord op mijn vraag! 

Commentaren

Hahaha, hopelijk stond er babypoepzalf klaar toen hij thuiskwam.

Gepost door: bea | 31-03-15

De commentaren zijn gesloten.